Embléma Kezdőlap   Dokumentumok és listák   Létrehozás   Webhely beállításai   Súgó    Ugrás a következőre: Történet- és társadalomtudományi Intézet
Ikon
Könyvtár- és Információtudományi Intézeti Tanszék
Hirdetmények: Fotó és filmes pályázatot hírdet a Berzsenyi...
   
Új Új elem
|
Szerkesztés Elem szerkesztése
|
Törlés Elem törlése
|
Felhasználó értesítése
|
Vissza a listához
Cím:
Fotó  és filmes pályázatot hírdet a Berzsenyi Dániel Könyvtár
Szöveg:
Kedves Pályázó!

Mutasd be, neked mitől szép a „Nyugat királynője”! Ragadj fényképezőgépet, kamerát vagy mobilt! Légy kreatív, fedezd fel a város egyediségét, és nyerd meg a számos díj egyikét!

A Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Szombathelyi Szépítő Egyesület helytörténeti fotó- és filmpályázatot hirdet általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére. A te részvételedre is számítunk!

Nincs más dolgod, csak lefotózni, vagy kamerával rögzíteni a megyeszékhely számodra legérdekesebb helyeit, épületeit, utcáit, természeti értékeit, neves rendezvényeit, esetleg közéleti személyiségeit. Ha szombathelyi vagy, akkor bizonyára jól ismered a várost. Amennyiben pedig kollégistaként vagy bejáróként töltöd itt mindennapjaidat, itt az idő, hogy felfedezd a megyeszékhely rejtett zugait. Készíthetsz városképet, illetve portrét dokumentálási szándékkal. Ha akarod, egymás mellé állíthatod a múltat és a jelent, mint a napjainkban oly népszerű Egykor és ma sorozatok a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Ha a filmezés mellett döntesz, a fenti témákban készíthetsz etűdöt, dokumentumfilmet vagy riportot. Rád bízzuk a döntést.

Egy pályázó mindkét kategóriában nevezhet. Nevezési díj nincs.Az elkészült pályamunkákat szakértők bevonásával, kategóriánként és korosztályonként értékeljük. A zsűri első, második és harmadik helyért járó - 20.000 - 5.000 Ft-os - díjakat, valamint különdíjakat oszt ki. Az alkotásokat a könyvtárban, valamint Szombathely és a városkörnyék több iskolájában és közintézményében vándorkiállítás és vetítés keretében mutatjuk be.

A rendezvény főtámogatója az OTP Bank Nyrt.

További támogatóink: A-Z Net Kft, Szombathelyi Szépítő Egyesület, Libri, Hírlevél Plusz, Vaskarika.hu, Nyugat.hu és a Berzsenyi Dániel Könyvtár.

Beküldési határidő: 2016. december 10. A pályázati feltételek, illetve a nevezési lap a http://www.bdmk.hu/maskep honlapon érhető el.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás kérhető: Szalainé Bodor Edittől vagy Boros Ferenctől a maskepszombathely@gmail.com
Elévülés:
Mellékletek:
 
 
Létrehozva: 2016. 09. 14. 10:18 - Bognárné Lovász Katalin
Legutóbbi módosítás: 2016. 09. 14. 10:19 - Bognárné Lovász Katalin